Goossens


Meubels kopen moet een feest zijn! Daarom biedt Goossens je een complete woonbeleving. Met unieke designs voorzie je jouw interieur van een eigen stijl die je - indien gewenst  - samen met onze woonexperts creëert. En dat, altijd voor de beste prijs. En naast een weergaloos interieur waarin kwaliteit en comfort altijd voorop staan, biedt Goossens een aantal unieke voordelen en services. Van inspiratie, tot advies tot gratis professionele bezorgservice tot… Dát maakt Goossens écht bijzonder.

De uitgebreide collectie kwaliteitsmeubels voor jouw woon- en slaapkamer vind je in onze overzichtelijke ingerichte woonwinkel met maar liefst 2.000 m2 interieurplezier. Onze vier woonstijlen - Stijlvol Landelijk, Modern Design, Elegant Chic en Urban industrieel - bieden voor ieder wat wils en door jouw favoriete woon items onderling te mixen, matchen en te costomizen creëer je in een handomdraai je eigen stijl.

Persoonlijk interieuradvies
Een huis inrichten kan best lastig zijn. Helemaal als je weinig - of helemaal geen - verstand hebt van woonstyling. Geen paniek! Onze interieurstylisten helpen je graag en laten zien wat mooi bij elkaar staat. Een thuis dat bij je past, is waar je tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze interieuradviseurs naar op zoek gaat. Zij brengen je wensen in kaart, combineren die naar wens met de laatste interieurtrends en brengen jouw perfecte interieur tot leven door middel van schetsen en moodboards.

Voor iedereen een comfortabel bed
Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed: een betere start van de dag is er niet. En als je dan ook nog eens wakker wordt in een sfeervol ingerichte slaapkamer, kun je met nog meer energie aan de dag beginnen. Wij hebben de fijnste boxsprings, mooiste ledikanten, kwalitatieve matrassen en smaakvolle meubels in onze collectie. Onze slaapspecialisten luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen van het juiste bed en matras. Je kunt zelfs in een paar simpele stappen een boxspring samen laten stellen! Zo ben je altijd verzekerd van een bed dat bij jou past.

Ontdek onze collectie
Kom langs en ontdek onze collectie banken, tafels, stoelen, kasten, verlichting, accessoires en slaapkamermeubels!

Acties
Profiteer mee van super aantrekkelijke acties. Kijk op onze website voor de lopende acties en meer informatie.

Een nieuwe balans
De tijd voor een nieuwe balans is nu. Een balans waarin de liefde voor natuur domineert. En dit wonderlijke natuurschoon bereikt nu ook ons interieur. Het beste van buiten brengen wij voor je naar binnen. Met nieuwe én duurzame interieuritems waarin natuurlijke materialen en organische vormen de hoofdrol spelen. Het resultaat: een relaxte vibe die de ruimtes met warmte vervult. Klaar voor een nieuwe balans.
 
Shop nu de nieuwste items met aantrekkelijke kortingen op onze website.

Adres

Goossens Hengelo
Plein 70
7559 SR Hengelo

Openingstijden

Maandag            10.00-18.00 uur
Dinsdag             10.00-18.00 uur
Woensdag          10.00-18.00 uur
Donderdag         10.00-21.00 uur
Vrijdag               10.00-21.00 uur
Zaterdag             10.00-17.00 uur
Zondag               11.00-17.00 uur
Share our website