Beter bed


Beter Bed is begin jaren 80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken. Onze succesvolle formule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en verregaande service. Door de grootschalige inkoop voor de ruim 1200 Beter Bed winkels in Europa en het inkoopvoordeel dat we daardoor behalen, profiteert u altijd van scherpe prijzen. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Beterbed

Onze formule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten van jong tot oud, kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, vindt u in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om u te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.

Landelijke dekking

Het grootste gedeelte van onze winkels is gevestigd op een meubelboulevard. Vanwege de spreiding over heel Nederland is Beter Bed altijd in de buurt. Vanuit drie distributiecentra worden de gekochte producten in de meeste gevallen gratis bij u bezorgd én gemonteerd. Met een uitgebreid wagenpark van vrachtwagens en bestelbussen is Beter Bed een veel geziene vervoerder op de Nederlandse wegen. Op dit moment stellen bijna zevenhonderd enthousiaste mensen alles in het werk om ervoor te zorgen dat Nederland gezond en voordelig slaapt. Doordat we onze goede service ook na uw aankoop voortzetten, kunt u erop vertrouwen dat uw eventuele problemen of vragen naar tevredenheid worden opgelost. Onze Customer Service staat u graag te woord!

Beter Bed Hengelo vindt u aan de zijkant van Media Markt, tegenover de parkeergarage van Ikea.


Adres

Beter Bed Hengelo
Plein 110
7559 SR Hengelo

Openingstijden

Maandag

10.00-17.30 uur

Dinsdag

10.00-17.30 uur

Woensdag

10.00-17.30 uur

Donderdag

10.00-21.00 uur

Vrijdag

10.00-21.00 uur

Zaterdag

10.00-17.00 uur

Zondag

12.00-17.00 uur

Share our website