Nieuws

Rondje Plein Westermaat: alles voor de zwangerschap én daarna! 

  •   maandag 8 juli 2024

In verwachting zijn van een kindje is een spannende periode. Als aanstaande ouder wil je natuurlijk optimaal op de komst van de kleine voorbereid zijn. Daar is er geen betere plek voor dan Plein Westermaat in Hengelo.

lees verder

Wandelen in de regio - met de juiste uitrusting van Bever op Plein Westermaat 

  •   dinsdag 11 juni 2024

Wandelen is zo veel meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een manier om te ontsnappen aan de drukte van alledag en weer in contact te komen met de natuur. En waar kan dit beter dan in het mooie Twente?  

lees verder

Coolblue opent een nieuwe vestiging in Winkelcentrum Plein Westermaat

  •   donderdag 25 april 2024

Het is een spannende tijd voor technologieliefhebbers in Hengelo! Coolblue, meer dan alleen een e-commercebedrijf, is een organisatie die totaaloplossingen biedt voor haar klanten. Met een sterke aanwezigheid in Nederland, België en Duitsland, zowel online als in fysieke winkels, streeft Coolblue ernaar een voorbeeldbedrijf te zijn op het gebied van klantgericht ondernemen.

lees verder

5 woontrends voor 2024 - winkelvaring Plein Westermaat Hengelo

  •   maandag 11 maart 2024

In 2024 draait interieurdesign om het creëren van ruimtes die niet alleen stijlvol, maar ook persoonlijk en duurzaam zijn. Bij Plein Westermaat, met zijn brede scala aan winkels, vind je alles om deze trends tot leven te brengen in je eigen huis.

lees verder

5 redenen waarom shoppen op Plein Westermaat het ideale gezinsuitstapje is

  •   maandag 19 februari 2024

Het plannen van een gezinsuitje dat zowel leuk als stressvrij is, kan een uitdaging zijn. Maar gelukkig is er Plein Westermaat in Hengelo, waar winkelen, lekker eten en een ontspannen sfeer samenkomen voor een geweldig dagje uit met het hele gezin.

lees verder

Winkelen in Hengelo: Een dag in een winkelparadijs

  •   maandag 8 januari 2024

Met de charme van een dorp en de faciliteiten van een stad, biedt Hengelo, gelegen in het hart van Twente, een unieke winkelervaring.

lees verder

It’s Christmas Time! Kerstshoppen in Plein Westermaat

  •   maandag 4 december 2023

Het is weer die speciale tijd van het jaar - Kerstmis staat voor de deur en de verwachtingen nemen toe!Maar voordat de drukte in volle gang komt, bieden wij je een stressvrije oplossing voor je cadeaushopping: Kerstdeals bij Plein Westermaat!

lees verder

Een perfect verblijf op Plein Westermaat

  •   woensdag 29 november 2023

Het charmante stadje Hengelo, met zijn winkelervaring op Plein Westermaat, is de perfecte keuze voor een dagje uit.

lees verder

Winkelcentrum Nederland - Hengelo: Meer dan IKEA!

  •   maandag 27 november 2023

Ontdek het bruisende winkelhart in het charmante Hengelo! Dompel jezelf onder in een wereld vol uiteenlopende winkels, uitnodigende cafés en culinaire hoogstandjes.

lees verder

Winkelen in Nederland - Plein Westermaat in Hengelo

  •   maandag 20 november 2023

Kom meer te weten over de winkelbeleving van Plein Westermaat en wat het winkelcentrum aan de Duitse grens te bieden heeft!

lees verder
Share our website