Een perfect verblijf op Plein Westermaat

Dichtbij de Duitse grens ligt de Nederlandse stad Hengelo. De vele winkels, modieuze boetieks, kleine cafés en restaurants geven de stad met zijn 81.000 inwoners een gezellige en ontspannen sfeer en maken het tot een populaire bestemming, ook voor Duitse bezoekers. Een adres in Hengelo is bijzonder populair, vooral bij mensen die zin hebben om te winkelen...
 

Op zoek naar een leuke bestemming in Nederland

Als u kinderen heeft en op zoek bent naar een kindvriendelijke bestemming, biedt niet alleen de stad Hengelo enkele spannende activiteiten, maar ook het winkelcentrum Plein Westermaat. De vele winkels nodigen uit voor een ontspannen wandeling, en ook de kinderen komen niets tekort. Dankzij de ruime winkels kunnen uw kinderen zich uitleven terwijl u rustig door de winkels bladert. En ook voor een kleine hap wordt goed gezorgd in Plein Westermaat!
 

Het winkelcentrum in Hengelo

Met een perfecte verbinding naar de A1 is het winkelcentrum Plein Westermaat eenvoudig en snel bereikbaar. De vele aangrenzende parkeerplaatsen maken het winkelbezoek gemakkelijk en besparen u lange zoektochten naar een parkeerplaats. Het Plein Westermaat is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Na een ontspannen winkeluitje is een bezoek aan het stadscentrum van Hengelo de moeite waard. De combinatie van winkelen en daarna sightseeing maakt uw bezoek aan Nederland perfect!
 

Een dag in Plein Westermaat

Het is het beste om het winkelcentrum 's ochtends te bezoeken. Op die manier kunt u eventuele files of lange wachtrijen bij de kassa vermijden. Naast grote winkelketens zoals IKEA, Beter Bed, Media Markt of BAUHAUS heeft Plein Westermaat nog veel meer te bieden op het gebied van wonen, inrichting en technologie. Zo is een bezoek aan de Nederlandse meubelwinkel Gossens bijvoorbeeld de moeite waard vanwege het aanbod van hoogwaardig en stijlvol interieur. Maar ook in de sport- en outdoorafdeling vindt u bij Plein Westermaat alles wat u nodig heeft. Zo kunt u uw nieuwe wandelschoenen bij Bever testen op een hoogteloopbaan en bent u bij Intersport goed geadviseerd als het gaat om uitrusting voor sporten zoals tennis, voetbal, zwemmen of zaalhockey.
 

Zo vindt u uw weg!

Om u snel en eenvoudig in het winkelcentrum te oriënteren, kunt u hier onze plattegrond bekijken. In gebouwdeel A vindt u de meubelwinkel IKEA en onze parkeergarage. Links daarvan in het grotere gebouw bevinden zich de winkels Media Markt, BCC, Bever, Praxis, Beter Bed en de sportschool Fit4Free. In gebouw C recht tegenover vindt u de winkels en restaurants Intersport, Deli78, Gossens en Prenatal. Links daarvan kunt u zich versterken bij McDonald's en in gebouwdeel E vindt u de bouwmarkt-keten BAUHAUS. Als u ter plaatse iets specifieks zoekt, kunt u ook altijd ons personeel raadplegen.
 

Handig om te weten

In Nederland zijn de winkels ook op zondag geopend. Of u nu op een doordeweekse dag zin heeft om te winkelen, Plein Westermaat heet u op alle dagen van de week van harte welkom! Bekijk hier de openingstijden van de afzonderlijke winkels. Als u vragen heeft over uw verblijf in Plein Westermaat, kunt u ons ook altijd bereiken via het contactformulier.

Als u op zoek bent naar een kindvriendelijk winkelcentrum dat ook gemakkelijk te combineren is met een stedentrip naar Hengelo vanwege de nabijheid, dan bent u bij Plein Westermaat aan het juiste adres! Of het nu goed of slecht weer is, een bezoek is altijd de moeite waard. Kies nu voor een verblijf in het winkelcentrum en laat u verrassen door het gevarieerde winkelaanbod!
 
Share our website